J-Media TwitterJ-Media FacebookJ-Media RSS

webdesign

Internet speelt een essentiƫle rol in onze samenleving. Men zoekt via internet naar de beste leverancier voor hun aankopen. Reden om een professionele website of webwinkel te hebben. Op het internet maakt u met uw website 24 uur per dag, 7 dagen in de week reclame maakt voor uw onderneming of instelling.

Wilt u een website ontwikkelen die past bij uw product, bedrijf of instelling? Kies dan voor J-Media. Wij begeleiden u van begin tot eind in het maken van de website.

J-Media maakt meestal gebruik van een zogeheten Content Managing System (CMS). Met een CMS kunt u uw website zelf onderhouden. U kunt uw website eenvoudig via uw internetbrowser beheren zonder dat u daarvoor extra software op uw computer hoeft te installeren.

Joomla! is het CMS systeem dat wij toepassen. Dit is een systeem op basis van 'open source'. Joomla! wordt ontwikkeld door duizenden vrijwilligers. Doordat er zoveel mensen aan dit project werken zijn de kwaliteit, mogelijkheden, stabiliteit en betrouwbaarheid veel groter dan van een commercieel pakket. Bovendien hoeft u geen licentiekosten te betalen.

Uiteindelijk zult u een betaalbare en professionele website krijgen die geheel aan uw wensen voldoet. Inmiddels gingen zo'n 60 websites tevreden volgens dit concept aan u voor.

Kijk gerust in onze portfolio om onze projecten te bekijken of neem voor meer informatie contact met ons op.