J-Media TwitterJ-Media FacebookJ-Media RSS

sponsoring

Hier vindt u een overzicht van de sponsorprojecten van J-Media. Met het sponsoren van uiteenlopende projecten geeft J-Media uiting aan betrokkenheid bij maatschappelijke, culturele en sportieve initiatieven.

Edukans (Amersfoort)

Edukans gelooft in scholing als de meest duurzame vorm van ontwikkeling en steunt onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden. J-Media kiest ervoor om de kosten voor het versturen van kerstkaarten en geschenken te schenken aan het Edukans Schoolsponsorplan. J-Media sponsort door een maandelijkse bijdrage de Ebule Primary School in Oeganda. Klik hier voor meer informatie over het Edukans Schoolsponsorplan.

Stichting Climb the Stairs (Utrecht)

Stichting Climb the Stairs (CtS) te Utrecht organiseert traploop evenementen om geld in te zamelen voor ontwikkelingslanden. J-Media heeft de website voor CtS compleet gesponsord. Daarnaast sponsort J-Media de webhosting.

Law & ICT Student's Association (Groningen)

De Law & ICT Students' Association (LISA) te Groningen is een studievereniging die activiteiten organiseert die raakvlakken hebben met het vakgebied Recht & ICT. J-Media heeft de website voor LISA compleet gesponsord. Daarnaast sponsorde J-Media in 2009-2010 de webhosting.

Kinder- en Jongerenrechtswinkel Noord-Nederland (Groningen)

De Kinder- en Jongerenrechtswinkel (KJRW) Noord-Nederland geeft gratis juridisch advies en informatie aan kinderen en jongeren tot 18 jaar. J-Media heeft de toenmalige website van de KJRW Noord-Nederland compleet gesponsord.

Sterkste man van Noard Fryslân 2008 (Ee)

J-Media heeft de website van het evenement 'Sterkste man van Noard Fryslân 2008' compleet gesponsord.

Stichting de Opkikker (Almere Haven)

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. J-Media heeft Stichting de Opkikker gesponsord bij het uitbrengen van de Opkikkerkrant.

Vereniging Beschermd Dorpsbelang Ee (Ee)

De Vereniging Dorpsbelang Ee heeft ten doel het bevorderen van de maatschappelijke en culturele belangen van het de inwoners van het dorp Ee. J-Media heeft de website van het dorp Ee gedeeltelijk gesponsord.

V.V. Oostergo (Ee)

J-Media heeft de website van Voetbalvereniging Oostergo te Ee gedeeltelijk gesponsord. Daarnaast is J-Media reclamebordsponsor en sponsor in diverse publicaties van de voetbalclub.

Jeugdhonk 't Skulplak (Ee)

J-Media heeft de website van Jeugdhonk 't Skûlplak te Ee compleet gesponsord.

K.V. de Trochsetters (Ee)

J-Media heeft de website van Kaatsvereniging de Trochsetters te Ee gedeeltelijk gesponsord. Daarnaast heeft J-Media in het verleden een aantal jaren een kaatswedstrijd gesponsord.