J-Media TwitterJ-Media FacebookJ-Media RSS

werkwijze

Voor onze diensten hebben we een vast stappenplan voor de realisatie van uw project.

1. BESPREKING

J-Media bespreekt met u uw specifieke wensen. Naar aanleiding hiervan stellen wij een vrijblijvende offerte op. Indien akkoord, dan wordt in hoofdlijnen het project geschetst en wordt er een plan van aanpak gemaakt. In dit plan van aanpak zitten o.a. afspraken over het aan te leveren materiaal en een tijdschema.

2. ONTWERP

J-Media maakt een ontwerp in lijn met uw specifieke wensen. Bij internetdiensten wordt hiervoor eventueel de webhosting en domeinregistratie gedaan en wordt het Content Management Systeem geïnstalleerd. Ook kunnen we zorg dragen voor een placeholder; een melding dat uw website in ontwikkeling is.

3. FEEDBACK OP ONTWERP

Zodra het eerste ontwerp voltooid is, vragen wij u naar uw reactie. J-Media werkt op basis van prototyping. Dit houdt in dat we na uw feedback het ontwerp aanpassen. Hierna komen we met het tweede ontwerp. Eventuele feedback hierop verwerken we weer in het ontwerp om zo een derde ontwerp te laten zien. Dit gaat door totdat u helemaal tevreden bent met het ontwerp.

4. REALISATIE

Als het definitieve ontwerp voltooid is, gaan we over tot de realisatie. Bij grafische diensten houdt dit in dat we bijvoorbeeld het ontwerp klaar maken om gedrukt te worden. Bij internetdiensten houdt dit in dat we bijvoorbeeld de teksen en foto’s invoeren in het Content Management Systeem. Ook installeren we specifieke modules welke voor uw website relevant zijn, bijvoorbeeld een webshop.

5. FEEDBACK OP REALISATIE

Zodra de realisatie voltooid is, vragen wij u wederom naar uw reactie. Wederom op basis van prototyping, we gaan dus net zo lang door totdat u helemaal tevreden bent.

6. OPLEVERING

Wanneer de realisatie voltooid is, gaan we over tot oplevering. Bij grafische diensten houdt dit in dat we bijvoorbeeld de ontwerpen echt laten drukken. Bij internetdiensten houdt dit in dat bijvoorbeeld de website ‘live’ gaat. Ook krijgt u dan van ons nog een documentatie met uitleg hoe u zelf de website kunt onderhouden. Uiteraard staat onze support ook na de oplevering nog steeds tot uw beschikking.